4. September 2024

The Party 2000, CS-Jay

Var du med til The Party i Aars i 2000? Uanset, så kan du tage med en lille tur tilbage…

Ja, det er sgu snart 25 år siden - jeg fatter det ikke helt - det var simpelthen det fedeste computerevent, jeg nogensinde har været med til. Jeg var også med til The Party i 1998, men det er det her, jeg husker bedst.

Vi var 4 venner, der havde hevet vores computere med til event’en i Aars Messecenter. 27.-29. december 2000, og dengang var computerne jo ofte nogle monstrøse towere med kæmpeskærme, så bilen var godt læsset. 3 dage, og 3 kæmpestore haller fyldt op med mennesker og computere. Slaraffenland. Vi så demoscene-produktioner (jeg linker til nogle af de legendariske fra 90′erne i bunden) til den store guldmedalje, nørdede ting og sager, og sov så lidt (vi sov i hallen), at vi til sidst var helt lamme i ansigterne af søvnmangel..

Jeg var i hvert fald - jeg husker specielt en episode, hvor jeg skulle op til kantinen efter mad, og jeg meget søvndrukkent efter 24 timers mangel på søvn næsten ikke kunne dreje hovedet af udmattelse. Måske skulle den venlige ekspedient ved kassen heller ikke se mit søvnige ansigt. Det var virkelig 3 fede dage, jeg kan stadig huske, hvordan hele Aars Messecenter emmede af nørderier og larm på den fede måde. Jeg kunne sagtens have brugt 3 dage mere deroppe, men så skulle jeg vist have sovet ud på et hotel på dag 3.

På første aften diskede CS-Jay op med et fænomenalt liveshow. Megamixet nedenunder er identisk med det, vi hørte. Og jeg skal da love for, at han satte fut i fejemøjet. Det er tracks, han har produceret, eller været med til at producere. Har du “plukket æbler” til fester og halbal i 2000′erne kan du garanteret både huske CS-Jay selv (Impetus Viscus, Summerbreeze), Maria Montell (Di-da-di.. So the story goes) og Das Saint (This is my life). “Press Play On Tape”-bandet spillede også, omend detaljerne er smuttet i tidens løb, men jeg linker til en af deres playlister i bunden.

Anyways, fuld pedal fremad - CS-Jay mix er (stadig) god kodemusik. :) **peger nedenunder**

Links

CS-Jay: The Party Megamix <--- This!
Press Play On Tape

CS-Jay: Impetus Viscus
CS-Jay: Summer Breeze (Club Edit1)
Das Saint: This is My Life (CS-Jay Remix)

TV2 Nords indslag fra dengang
The Party 2000 - Back to the Roots status

Eksempler på fede demoer fra den æra:

Anarchy: 3D Demo 1+2 (1991+1992)
Crionics & The Silents: Hardwired (1991)
Future Crew: Second Reality (1993)
Kefrens: Desert Dream (1993)
Sanity: Elysium (1992)
Sanity: World of Commodore 92(1992)
Triton: Crystal Dream 2 (1993)

Der er så vidt jeg lige kan se få demoparties tilbage i DK, dem finder du her:
https://www.demopart … .net/country/denmark

Er du hooked på LAN Partys, så findes der en oversigt her:
Lanparty.dk