Om Simon...

Publiceret af admin d. 10. Juli 2023

En blog?

Ja da, Jeg kan godt lide at skrive - især om mine interesser og opdagelser i livet.

Uddannelse og erhverv

HHX, senere uddannet som mediegrafiker og datamatiker.

Driver mikro-webbureauet Hjorth & Hviid I/S sammen med en god ven. I løbet af vores ret lange “karriere” har vi lavet alt fra webshops, simple bookingsystemer, design-selv skiltesystemer osv. Nogle helt fra bunden, andre som integrationer til eksisterende content management systemer såsom Umbraco, Typo3 og Wordpress. I dag arbejder vi mest på vores egne projekter og vedligeholder stadig hjemmesider for eksisterende kunder, der har været med ombord i årevis.

Interesser (uprioriteret rækkefølge)

Programmering (enhver skærm, enhver platform), open source, grafisk design, rum og science fiction grøn omstilling, dyr og natur, demokrati og decentralisering, anti-monopolisme og mennesker med handicaps levevilkår.

Jeg lytter en del til musik – fra jazz og blues til elektronisk musik i forskellige genrer. Jeg har også en forkærlighed for rock og pop fra 80′erne, op til 00′erne. Så en ret bred musiksmag egentlig ;-)

Jeg nyder at “hacke” på Open Source-projekter og få alt til at køre Linux, på gammel hardware.
Jeg har mange års erfaring med udvikling og drift af servere som IIS, Nginx og Apache.

Handicapguiden.dk

Min store fritidsaktivitet er hjemmesiden Handicapguiden.dk, som jeg udvikler på regelmæssigt.
Jeg er kørestolsbruger med Cerebral Parese, og synes der manglede et site, der fokuserer på handicapområdet, som en slags vejviser.

På længere sigt håber jeg at kunne lancere yderligere tjenester på forskellige platforme med fokus på handicap. Det er blevet lidt af en livsmission for mig at se, om jeg kan gøre bare en lille forskel Fordelen ved at drive det som en hobby er, at jeg ikke skal tilpasse mig skiftende markedstendenser og sådan noget, men kan gøre tingene i mit tempo.

Kontakt

E-mail: simon (snabel-a) simonjustesen (dot) dk
Mastodon: https://mstdn.dk/@simonjust