13. April 2023

Hvis du har set min Github-side…

Long time, no see :-)
Slamberten her har bl.a. haft corona/covid-19.. Paradoksalt nok undgik jeg den, da den havde epidemistatus. Og så bedst som jeg troede, jeg var immun, så.. Nå, men - der var snotnæse og så et tungt hoved i ca. 14 dage.

Hvis du har set min side på Github, så har du sikkert tænkt: “Det var dog en masse ufærdige kodeprojekter, han har derovre, ham Simon”. Og du har så ganske ret. Det er ligesom mekanikerens bil, den står også sidst i rækken når den skal laves. Jeg vil skyde på, at de fleste projekter, jeg har liggende på Github er nogle, som først kommer til at ligne noget, når jeg har “hacked” på dem i 2-3 år. Jeg misunder dem, der kan låse sig ind inde i et par weekender henover nogle måneder og så simpelthen bare kværne derudaf på det samme projekt.

Jeg har oplevet det med Handicapguiden, den der lyst til at bygge og bygge og bygge… Men ellers springer jeg helst fra projekt til projekt for ikke at komme til at kede mig. Netop fordi at mine projekter er så langstrakte, så sker der også ofte trend- og teknologiskift i branchen i mellemtiden. Jeg har dog set, at de fleste ændringer, der er kommet i nyere tid er rettet mod at gøre programmørerne glade og ikke så meget brugerne (hvorfor skal et website under produktion pludselig fylde 200-300 MB - og så skal der laves krumspring henimod udgivelsen for at optimere sløvheden væk?)

Add comment

Fill out the form below to add your own comments