10. February 2023

Intet nyt er godt nyt

Ja, så blev det februar og dagene bliver gudskelov lysere og længere. Det lyder måske meget vinterdepri-agtigt, men jeg holder også meget af mørket, for det bidrager også til hyggen.

Jeg har ikke så meget at berette, arbejder på nogle projekter, som jeg ikke vil nævne så meget om endnu. Det er såmænd ikke, fordi jeg ikke vil dele alt med hele verden, men jeg prøver ihærdigt at transmogriffe mig om til “Show, don’t tell”-typen. Jeg har nemlig tit luftet idéer til projekter, som så ikke er blevet til en skid. Sådan skal det ikke være :)

Det hænder jo også, at jeg kasserer ting, fordi der ikke var “kød” nok på idéen alligevel. Jeg er megagod til at få idéer. Men jeg kan godt blive grebet af selve idéprocessen og så sidenhen blive i tvivl om, jeg rent faktisk har lyst til at arbejde på det. Jeg er mest fan af korte, og veldefinerede projekter. Det er bare sjældent, det forholder sig sådan, for min hjerne tænker ofte 2-3 skridt videre, og så ender en simpel idé med at blive meget kompliceret. Simple is hard. Less is more.

Jeg har lige haft fødselsdag og fik en lampe til mit kontor - og en ny hat (yay!). I stedet for lyset fra en arkitektlampe, der er meget effektiv lige i spottet, så har denne kuglelampe en fed effekt, der skaber en mere blød belysning i hele rummet. Det gør i hvert fald underværker for min lyst til at opholde mig der. Så det er en klar forbedring!

Ha! Blogindlægget blev meget længere end forventet. Imponerende. Jeg ville egentlig bare give livstegn, og så endte det jo nærmest med en ph.d.-afhandling i længde.

Ha’ det hyggeligt :)