5. Juni 2024

Præmiere - Star Wars: The Acolyte

Så fik vi endelig nyt Star Wars, som i helt nyt. Og jeg kan med glæde fortælle, at jeg synes indtil videre at “The Acolyte” på Disney+ er rigtig god. TV-serier har det med at udvikle eller afvikle sig selv over tid, så med 2 episoder er det dog endnu for tidligt, at afsige nogen endelig dom over serien. Men jeg er yderst underholdt, og skuespillerne gør det rigtig godt. Historiefortællingen er også skruet sammen på en måde, så man bestemt ikke keder sig.

“The Acolyte” foregår i The High Republic-æraen - 100 år før Skywalker-familien og der er Jedi alle vegne, som i - alle vegne(!). Coruscant er endnu ikke Sith-territorie og virker ret idylisk. Jedierne har fod på det hele, og alt ånder fred og idyl. Indtil…

“Aaand cut!”, for jeg ønsker ikke at spoile. Jeg synes, der er masser af gode elementer i The Acolyte indtil videre, vi har interaktion med omgivelserne, besøg på forskellige planeter, en tur i Hyperspace og et overskueligt persongalleri. Her 2 episoder inde har vi fået et hint om en superskurk, men seeren ved stadig ikke, hvem det er. Jeg har kun læst 2½ bog i “The High Republic”-serien, så jeg kender ikke nok THR-lore til at kunne gennemskue, hvem der evt. gemmer sig bag masken. Måske får jeg læselysten igen ovenpå TV-serien her.

Men slutteligt, så glæder jeg mig til næste onsdag hvor næste episode af The Acolyte kommer. Serien kan som sagt ses på Disney+.

I’ve got a great feeling about this.

Add comment

Fill out the form below to add your own comments