19. Oktober 2023

Flere opdateringer…

Jeg er i færd med at oversætte Flatpress - PHP blog-softwaren, som denne blog kører på - til dansk. Hvornår jeg lige bliver færdig, ved jeg ikke, men jeg håber naturligvis at Flatpress-folkene vil tage imod opdateringerne, når tiden kommer.

I samme åndedrag har jeg startet en ny sektion:

Gode Linux-links

Det er en stille genopbygning af et Linux-fokuseret område, jeg havde på det gamle ASP.NET-drevne simonjustesen.dk - og som det ærger mig i dag, at jeg skrottede. Jeg husker selv, at jeg som ny Linux-bruger havde svært ved at finde hoved og hale i det hele - vi snakker om tiden med et ungt internet og før Youtube ;-)

Listen er meget “rå” lige nu, men forvent UI/UX-opdateringer i nærmeste fremtid.

Fediverset.dk

Udviklingen ligger stille lige nu, da jeg har haft en masse arbejdsrelaterede ting at kigge på, men jeg forventer snart at komme igang igen. Mangler at lave bl.a. CRUD-funktioner til backenden - til admins og reg. brugere, så folk kan skrive artikler. Det er no-biggie, jeg skal bare kunne fokusere - aka. bruge en dags tid for nedrullede gardiner :D Jo, jeg kunne godt undvære al det her custom udvikling/opsætning, men hele verden er Wordpress i forvejen ;-)

Add comment

Fill out the form below to add your own comments