14. Oktober 2023

The 8-bit Guy tester Apple ][

Ja, man skulle jo ikke lige tro det i dag - men der var faktisk engang, hvor Apple-maskiner nemt kunne udbygges. “The 8-Bit Guy”, som jeg har fulgt på Youtube i en del år, viser os en af de originale Apple ][-maskiner.

https://www.youtube. … /watch?v=VStscvYLYLs

Hvis du vil læse om Apple fra en teknisk side, så kan jeg anbefale bogen “Computer Geek to Cult Icon”, som du f.eks kan få hos Saxo, m.fl. Bogen handler om Steve Wozniak, der var medgrundlægger af Apple og byggede den første computer, som var i kit-form. Computeren blev en stor succes i computerentusiast-miljøet, og the rest is history, som man siger.

Og med det - husk, at det var ikke udelukkende Steve Jobs, der fik tingene til at ske, you know… Vi - og i særdeleshed medierne (hej Finans og Børsen) - glemmer alt for ofte, at succes’er skyldes mange forskellige menneskers hårde arbejde.