Tilbage til oversigten

Hello world ;)

Thursday, August 8, 2019

Nu da Google har fået for vane at "økse" (fordanskning af "axe"... I tried) mange af deres projekter, er det vel formentlig bare et spørgsmål om tid, før de fjerner Blogger, hvor min blog har ligget i mange, mange år...


Derfor bliver min blog nu en integreret del af min hjemmeside.

Så er det store spørgsmål så... Hvad skal jeg skrive om? Jeg har tænkt mig at dele lidt af mine opdagelser og tanker. Det bliver formentlig meget nørdet det hele.
Det er ikke den store hemmelighed, at jeg nærmest tænker projekter og kode nærmest 24/7 - det er svært at realisere alle mine idéer, men det skal fandme nok lykkes for nogle af dem, i større eller mindre grad. Det er så lige det med at finde de bedste og så smide resten væk.

Et projekt kunne være denne hjemmeside - den har været uambitiøs og kedelig enkeltsidepræsentation i mange år, men nu kan jeg støt og roligt se, at der sker noget med den. Måske går der uger imellem, men der sker noget. Mit lille Open Source Index er et eksempel på noget simpelt, som godt kan være brugbart, hvis man søger indhold der har med Open Source at gøre.

Jeg har tit været der, hvor jeg har tænkt "Hmm, jeg er helt tosset med xxxx<,  sku' jeg ikke prøve at starte..." Og så har jeg gjort det, og så mistet interessen. Sådan har det været med ScifiNyt og The OpenSourceInn - førstnævnte kørte i over et år, sidstnævnte blot nogle måneder. Det er nok realiteterne, der pludselig rammer en.. Det kræver vildt meget tid at skabe spændende indhold.

Jeg har altid været sådan skruet sammen, at det jeg laver skal have en vis grad af originalitet - og hvis man bare sidder og laver resuméer af amerikanske nyheder, så bliver det sgu lidt kedeligt.

Apropos amerikanerne... De er møghamrende dygtige til at lave gode f.eks Youtube-guider og nyhedsopslag, så det er jo tilstrækkeligt for de fleste inkl. mig selv blot at søge mod de allerede etablerede medier - men jeg synes jo det er ærgerligt der mangler materiale på dansk.

Derfor har jeg også tænkt mig at udgive flere Youtube-videoer. Jeg har for ikke så lang tid siden siddet og nørdet med at bygge min egen Linux-distribution, så om ikke så forfærdentlig længe, så får jeg puttet en video sammen.